Våra Hyresgäster

Straus Blommor

2011 öppnade Strauss Blommor i Gamla stan, men sedan augusti 2017 finns vi på Rosenlundsgatan 32 C.

Vi är en mysig liten butik fylld med säsongernas finaste utbud, klassikerna och det lite ovanligare vi hittar hos våra leverantörer. Både färska snittblommor och krukväxter av högsta kvalitet.

Vi hjälper er med blommorna till alla tillfällen; bröllop och fest, begravning, event, visning eller en bukett till helgen. Och vi tar gärna in specifika växter eller blommor efter önskemål. Utöver blommorna har vi självklart choklad, present- och inredningsartiklar, vaser och krukor.
Vi erbjuder prenumerationer på veckobuketter, både till företag och privatpersoner, och kan förmedla blommor till hela Sverige och övriga världen.

Vill ni ha en bukett till helgen, behöver receptionen piffas upp, vill ni skicka blommor till någon, planerar ni bröllop, eller vill ni helt enkelt bara få lite inspiration? Då ska ni komma in till oss!

Deco Nouveau

DecoNouveau är en liten, personlig inredningsbutik som öppnade i december 2015.

Här hittar ni allt ifrån mindre möbler, kuddar och filtar, leksaker, vaser och krukor till posters, lampor, böcker och sötsaker. Inredningsstilen vi fokuserar på är främst nordisk. Vi har även ett litet urval av vintage-prylar.

Ett axplock av våra varumärken är bland annat Broste, Bloomingville, Hübsch, Nicotext, Durance, Normann Copenhagen och Iris Lights.

Vår vision är att trots liten lokal ändå ha en ordentlig bredd på både märken såväl som typen av produkter.

Här ska man kunna hitta en fin inredningsdetalj till sitt hem, en present till värdparet, en fin gåva till släktingen som tar studenten eller en doppresent till de allra minsta. Hos DecoNouveau finns något för alla!

Salata

Salata bygger på konceptet att servera fräscha
grönsaksrätter och juicer - samtidigt som gäster tillgodoses med möjligheten att köpa samma färska råvaror som man själv använder.

Matgäster kan äta på plats, ta med sig beställningen eller köpa hem grönsaker för egen tillagning. Salata odlar dessutom alldeles egna örter på plats - fräscht, färskt och smakrikt.

Gerflor

Vill du förnya ditt hem? Behöver du nytt golv i köket eller i badrummet? Kanske du bygger nytt hus? Gerfloor har ett stort urval av produkter med många spännande designer och olika egenskaper som täcker alla behov!


Du kan söka via färg, bruksområde eller tekniska egenskaper. Använd deras hemsida för att hitta golvet du drömmer om!

Lofsangruppen

Lofsangruppen är en app med Sveriges enda kompletta onlineteam för styrketräning,

konditionsträning, kost, viktnedgång, rehab och livsstilsförändringar. Här får kunder hjälp online av våra ca 30 coacher - tränare, dietister, fysioterapeuter, läkare och naprapater.

På Rosenlundsgatan 32 ligger Lofsangruppens Studio, som är ett så kallat boutique-gym, dvs ett litet, exklusivt och lugnt gym för våra klienter som inte bara vi ha coachning online via appen, utan även i verkliga livet.

Studion fungerar dock inte bara som appens skyltfönster och showroom mot den "verkliga världen" utan även som en mötesplats för våra coacher, kunder och samarbetspartners.

Här finns även podcaststudio och möjligheter till fotografering och inspelning av reportage till böcker, TV och tidningar. Lofsangruppen och Lofsangruppens Studio ingår i LS Group, verksamheten leds av Lovisa "Lofsan" Sandström och Hans Renman, boende i huset bredvid Söderkisen.