I Brf Söderkisens garage finns det 50 garageplatser för bilar, samtliga med laddboxar. Två av platserna är handikappanpassade. Dessutom finns 6 MC/Scooter platser, varav 3 har tillgång till laddbox. Garageplatserna för bil kostar 2000kr/månad och platserna för MC/Scooter kostar 400kr/månad. Vid utnyttjande av laddbox tillkommer debitering för den förbrukade elen månadsvis.

Fastum är ansvariga för den tekniska förvaltning samt administrationen av garageplatser för Söderkisens garage. Det finns ingen möjlighet att byta sin redan befintliga garageplats till annan plats eller att hyra ut sin garageplats i andrahand.

De medlemmar som önskar ställa sig i kö för garageplats alternativt har frågor om sin köplats kontaktar Fastum via telefon eller deras hemsida. Fastum kan nås på telefonnummer 90220. Om man som medlem istället önskar att kontakta Fastum avseende garagefrågor via deras hemsida görs detta via deras kundservice ServiceCenter. Notera att det inte finns möjlighet att ställa sig i kö innan inflytt.

Även uppsägning av garageplats sker via Fastum.

För tekniska frågor önskar styrelsen att medlemmar i första hand kontaktar styrelsen på